Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φανταστικός Αερωπός MANDYNAMIC Έδεσσας διέλυσε την Αξιούπολη



Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα σε μια ομάδα που φέτος έχει στόχους υψηλούς, ενισχυμένη με παίκτες από την Α1 κατηγορία (Καράγκελος, Βελισσαρίου, Γιαβασίδης (ΠΑΟΚ), Τσαγκαράκης (ΧΑΝΘ), ενώ η ομάδα του Αερωπού χωρίς τον προπονητή της Αντώνη Τσολάκο, που έλειπε όλη την εβδομάδα λόγω ασθενείας, στον πάγκο βρέθηκε με τον βοηθό Κυριάκο Λάππα, μπήκαν αποφασιστικά στον αγώνα παίζοντας γρήγορο παιχνίδι, με πολλές επιλογές στην επίθεση. Προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο 6-2 και 8-2 και στο ημίχρονο 18-8. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ αυξήθηκε κι ο τεχνικός της ομάδας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες οι οποίοι δώσανε το καλύτερο εαυτό τους και η νίκη ήταν δίκαια. Στο τέλος οι φίλαθλοι που συμπαραστάθηκαν θερμά, καταχειροκρότησαν την ομάδα.

Πεντάλεπτα: 2-2,6-2,10-3,14-6,16-8,18-8 [ημ][, 18-12,21-13,25-13,26-16,29-19,34-21.
Διαιτήτευσαν Γράψας-Κυριακού.
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ; [Κυριάκος Λάππας], Αθανασίου, Γιαννούσης 3, Κ.Τζουβάρας 3, Ρόμπης-Σάτσκος 2, Βλάχος, Θ.Τζουβάρας 3, Τοτίδης, Τραγκόφσκι 5, Καλατζής, Τζούλης 3, Παπαφιλίππου 2, Σαράφης 6, Λιόφης, Παπαδόπουλος 6, Μπουρδάνος.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ; [Ρήγας Παπαρήγας], Παπρήγας 3, Καράγγελος 8, Μειμαρίδης, Βελισσαρίου, Μέλλιος, Αχίλιας, Ντάμαρης, Ψωμαθιανός 2, Κοπυρούπης 2, Γιαβασίδης, Μουρατίδης, Ντιμολάρης 1, Τσαγκαράκης 4, Τσορλίνης, Τουλκερίδης 1, Παπαρίδης.
Δίλεπτα 4-3. Πένβαλτι 1/2-1/1.
 
 
Τι δήλωσε ο συνοδός της ομάδας Μάκης Ρόμπης :
"Ήταν ένα παιχνίδι πρεμιέρας που πάντα κρύβουν εκπλήξεις. Όλη την εβδομάδα έλειπε ο Τεχνικός μας Αντώνης λόγω ασθενείας. Την Παρασκευή στο ΔΑΚ δεν μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε λόγω αργίας. Παρά την έκκλησή μας που κάναμε για μιάμιση ώρα που θέλαμε να κάνουμε προπόνηση και τακτική. Δυστυχώς πήγαμε απευθείας στον αγώνα. Φέτος έχουμε μια ομάδα με παίκτες άριστους ως χαρακτήρες, έχουμε καταφέρει μέσα σε λίγο καιρό να γίνουμε μια οικογένεια που χρόνια πριν είχαμε στις παλιές καλές εποχές τέτοιο κλίμα. Πριν τον αγώνα τους είπα ότι το 2012 και το 2016 πάλι τέτοια περίπτωση με τον προπονητή μας. Είχε τύχει και κερδίσαμε και τις δύο φορές. Τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους, υπήρχε άριστο κλίμα στον πάγκο και στον αγωνιστικό χώρο αυτό είχε αποτέλεσμα. Όλοι μαζί αφιερώσαμε τη νίκη στον τεχνικό μας και ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι να είναι δίπλα μας. Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο, τους επίσημους χορηγούς που βρέθηκαν στο γήπεδο. Έχουμε μια διοίκηση που τρέχει ασταμάτητα για την ομάδα και ματώνει οικονομικά για να σταθούμε σε υψηλό επίπεδο, π.χ. σε 15 μέρες που παίζουμε στην Κέρκυρα, ένα ταξίδι που στοιχίζει ούτε λίγο, ούτε πολύ 4.000 ευρώ (Λεωφορείο, καράβι, ξενοδοχείο) και μιλάμε για ένα μόνο παιχνίδι. Όλη τη χρονιά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν είναι μια ομάδα που πήραν οι παίκτες μια φορά μια στολή και μια φόρμα και όλα καλά. Πόσες ομάδες του Δήμου μας έχουν διαλυθεί τα τελευταία 20 χρόνια. Τέλος πρέπει να συγχαρώ δημόσια τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Τρυψιάνη Ευάγγελο γιατί τα τελευταία 17 χρόνια που βρίσκομαι στο ΔΑΚ σχεδόν κάθε μέρα, έχει προσφέρει σημαντικό έργο χωρίς να το γνωρίζει ο κόσμος (καινούριο παρκέ, αγωνιστικός χώρος, τουαλέτες αποδυτήρια, κερκίδες κτλ) ότι έχουν αλλάξει όψη.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.