Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Nέα του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Έδεσσας



2 ΣΤΑ 2 ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Ε. ΑΡΓΥΡΟΣ Ο ΓΙΑΝΤΣΗΣ Ν.

Πρωταθλητής Ελλάδος  2024 ανακηρύχθηκε ο ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Ευθύμιος μετά από 4 συναρπαστικούς αγώνες στην κατηγορία -65 κιλά Παίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Ταεκβοντο 2024. Μετά από 4 νικηφόρους αγώνες κατάφερε να φτάσει άξια στην 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.
 Ενώ στην δεύτερη  θέση και το αργυρό μετάλλιο κατάφερε να φτάσει ο ΓΙΑΝΤΣΗΣ Νικόλαος στην κατηγορία +65 κιλα Πανπαίδων,  ηλικιακά αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,  αφήνοντας μας να ελπίζουμε πολλά για το μέλλον.

2 στα 2 λοιπόν για τον Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παιδων Κορασιδων  2024 και στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό  για τους γεννηθέντες το 2013 .
Τα πρωταθλήματα πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου  στο ΣΕΦ - Στάδιο Ειρήνης  και Φιλίας με τη συμμετοχή 767 αθλητών στους Παίδες- Κορασίδες και 245 αθλητές στους Πανπαίδες 2013.
Ένα εξαιρετικά δύσκολο Πρωτάθλημα με μεγάλο ανταγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες. Παρόλα αυτά οι αθλητές μας για άλλη μια φορά βρέθηκαν στην κορυφή. Θερμά συγχαρητήρια  αξιζουν στους αθλητές και στις προπονητριες  που συνόδευαν την ομάδα Μπιροζη Αναστασία και Μπιροζη Ιορδανα.
Ακόμα πρέπει να το τονίσουμε ότι με τη νίκη αυτή ο Τρυφωνιδης κατοχύρωσε  τη μοριοδότηση για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

 Ο Τρυφωνιδης Ευθύμιος ειναι μέλος στην Εθνική ομαδα παιδων και ο τελικός στόχος είναι το  Πανευρωπαϊκο  Πρωτάθλημα Παίδων κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στην Αλβανία.
 
Το ερχομενο Σαββατοκύριακο 7μελής ομάδα μας θα αγωνιστεί στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα  Πανελλήνιας συμμετοχής στο Ωραιόκαστρο .Αναμένουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.