Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιατί κάποιες γυναίκες δείχνουν μικρότερες από την ηλικία τους (perennials);



Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί τον λόγο που κάποιες γυναίκες παραμένουν αγέραστες. Μικροδείχνουν στα 50 και στα 60 χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις και απόκοσμα μπότοξ. Eίναι οι perennials. Οι ίδιες πιστεύουν, ότι η ηλικία δεν είναι κάτι που καθορίζει τη ζωή και την καθημερινότητά τους, και ότι  βρίσκονται στην καλύτερη φάση της ζωής τους,

Υπάρχει κάτι μοναδικά γοητευτικό σ’ αυτές τις γυναίκες, οι οποίες  πολλές φορές μπορεί να έχουν αφήσει λευκά τα μαλλιά τους, και να  φοράνε μόνο μια απλή ενυδατική κρέμα. Ωστόσο, οι perennials δίνουν μεγάλη σημασία στη συναισθηματική τους υγεία. Για να δούμε καλύτερα τον τρόπο ζωής τους.

Επιτρέπουν στον εαυτό τους την απόλαυση
Μπορεί να προσέχουν το βάρος τους, αλλά η σοκολάτα, ένα ποτήρι κρασί ή μια μπάλα παγωτό δεν είναι απαγορευμένα. Η περιποίηση του εαυτού τους έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχική τους υγεία και συμβάλει στη νεανική τους λάμψη.

Καλλιεργούν τις σχέσεις τους
Οι γυναίκες απροσδιορίστου ηλικίας κατανοούν τη σημασία της διατήρησης ουσιαστικών σχέσεων.Επενδύουν χρόνο και προσπάθεια για την καλλιέργεια δεσμών με την οικογένεια και τους φίλους. Φροντίζουν με επιμέλεια τα γατιά και τα σκυλιά τους. Γνωρίζουν ότι το να περιβάλλεται κανείς από αγάπη και υποστήριξη συμβάλλει στην αίσθηση της πληρότητας.

Αυτή η αίσθηση της ασφάλειας και του ανήκειν, τις βοηθά να διατηρούν μια θετική ψυχική κατάσταση, η οποία μπορεί να αντανακλάται σε μια πιο νεανική εμφάνιση.

Συμπλέουν με τις αλλαγές
Η αλλαγή είναι μέρος της ζωής και οι γυναίκες χωρίς ηλικία έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται και να συμπλέουν με τις αλλαγές.

Δεν φοβούνται μια καινούρια δουλειά, ένα νέο χόμπι ή ακόμη και  μια μετακόμιση σε άλλη πόλη. Αυτή η προσαρμοστικότητα τις κρατάει φρέσκες και ενθουσιασμένες με τη ζωή. Αντί να κολλάνε σε ρουτίνες, εξελίσσονται και μαθαίνουν συνεχώς νέα πράγματα.

Ασκούνται συστηματικά
Φροντίζουν να ασχολούνται κάθε μέρα με κάποια μορφή σωματικής δραστηριότητας, είτε πρόκειται για γιόγκα, είτε για κολύμπι, είτε για έναν απλό περίπατο στο πάρκο.Η άσκηση για εκείνες δεν έχει να κάνει μόνο με τη διατήρηση της σωματικής υγείας, αλλά και με την ψυχική ισορροπία.

Έχουν απομακρυνθεί από κάθε είδους οθόνη
Είτε πρόκειται για το κινητό, για τον υπολογιστή ή την τηλεόραση, ο υπερβολικός χρόνος παραμονής στην οθόνη δεν είναι για εκείνες. Έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν.

Δίνουν προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα
Πάνω απ’ όλα, οι γυναίκες που φαίνονται χρόνια νεότερες από την πραγματική τους ηλικία, θέτουν ως προτεραιότητα τη φροντίδα της συναισθηματικής, ψυχικής και σωματικής τους υγείας. Γνωρίζουν ότι το να αφιερώνουν χρόνο για ξεκούραση, χαλάρωση και αναζωογόνηση δεν είναι πολυτέλεια, αλλά αναγκαιότητα.

Διασφαλίζουν ότι κοιμούνται αρκετά, έχουν ισορροπημένη διατροφή και αφιερώνουν χρόνο σε δραστηριότητες που τους αρέσουν. Αυτή η «δέσμευση προς τον εαυτό τους» τούς χαρίζει μια φρεσκάδα, η οποία ρέει σε όλη τους την παρουσία.

Το να δείχνετε νεότερες δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση- αντανακλά τον τρόπο ζωής σας, τη στάση και τις συνήθειές σας. Αυτό το ταξίδι είναι προσωπικό. Η αληθινή νεανικότητα στον άνθρωπο προέρχεται από μέσα σας- έχει να κάνει με το να αισθάνεστε ζωντανοί, υγιείς και γεμάτοι.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.