Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ειρ. Αγαπηδάκη από την Πέλλα: SMS σε 2,5 εκατομμύρια γυναίκες για εξετάσεις πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας



Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, μετά από την σημερινή της επίσκεψη το πρωί στο Κέντρο Υγείας Γιαννιτσών, στη συνέχεια επισκέφθηκε τα Κέντρα Υγείας Κρύας Βρύσης, Σκύδρας, Αριδαίας και Άρνισσας και συνομίλησε με το προσωπικό, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρόοδο της εφαρμογής του πρώτου Εθνικού Προγράμματος πρόληψης, «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ». 

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ''Το ιατρικό προσωπικό συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία των προγραμμάτων πρόληψης και στην έγκαιρη διάγνωση που σώζει ζωές. Θέλω να πω και πάλι πως μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα όλες οι δικαιούχοι του προγράμματος για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, 2.5 εκατομμύρια γυναίκες, θα έχουν λάβει SMS για να προγραμματίσουν τις εξετάσεις τους. Τις καλώ να μην αμελήσουν το μήνυμα, είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε την υγεία μας''
Τέλος, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία των έργων και τόνισε τη δέσμευσή της για τη συνεχή αναβάθμιση των υποδομών υγείας σε όλη τη χώρα.

Αύριο η κ.Αγαπηδάκη αναμένεται να μεταβεί στην Ημαθία, όπου θα επισκεφθεί τα Κέντρα Υγείας Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.