Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δύο ημέρες αγωνιστικής δράσης για τους αθλητές του Α.Σ. Έδεσσας Taekwondo



Το προπονητικό διήμερο WEEKEND TAEKWONDO SPARRING  υπο τη διοργάνωση της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυση Κοζάνης το περασμένο Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου. 
Συμμετείχαν 200 αθλητές και 30 προπονητές από διάφορους συλλόγους της Ελλάδας, σε μια διοργάνωση που επικεντρώθηκε στην ανταλλαγή τεχνικών γνώσεων και στην ανάπτυξη της αγωνιστικής ετοιμότητας των συμμετεχόντων. Στόχος του event ήταν να προωθήσει το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι, ενώ παράλληλα έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές να αναπτύξουν φιλικές σχέσεις και να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους. 
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν ενόψει  των αγωνιστικών υποχρεώσεων που ακολουθούν αλλα και να γνωριστούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να δημιουργήσουν νέους δεσμούς. 

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκε και μια σεμνή τελετή βράβευσης για να τιμηθούν τρεις αθλήτριες και οι προπονητές τους, οι οποίοι το 2024 πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις, αναδεικνύοντας την αξία και τη δυναμική του ελληνικού Taekwondo. Η Χάλκινη Παραολυμπιονίκης του 2024, Χριστίνα Γκεντζού, και η προπονήτριά της Ευαγγελία Βαγγελόγλου, τιμήθηκαν για την εξαιρετική τους εμφάνιση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Στη συνέχεια, ακολούθησε η βράβευση της Ελένης Παπασταματοπούλου και του προπονητή της Βασίλη Ζήκου, που επίσης κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο στους ίδιους Αγώνες. Τέλος, τιμήθηκε η Φάνη Τζέλη και ο προπονητής της Νικόλαος Παιταρίδης, οι οποίοι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών στο Βελιγράδι. Οι τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού , Πολιτισμού και Βιβλιοθήκης του Δήμου Κοζάνης, κύριο Ιωαννίδη Γιάννη, ο οποίος τόνισε τη στήριξη του Δήμου σε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τον αθλητισμό ως φορέα πολιτισμού και κοινωνικής ανάπτυξης.
Από τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχαν οι εξής αθλητές:
Τρυφωνιδης Ευθύμιος (μελος Εθνικης Ομαδας)
Τσακιρης Νικόλας 
Στουγιαννιδης Γιάννης 
Τσικιρδεκη Μαριεττα
Τσικιρδεκης Γιώργος
Παλτιδης Λευτέρης
Παπαστεργιοπούλου Λυδία
Κουρέστη Αθηνα
Μπιρόζη Μαγδαληνη
Τάνη Χριστίνα
Με τη συνοδεία  της προπονήτριάς τους Μπιρόζη Αναστασίας.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο  οι αθλητές μας Γιαντσης Νικόλας, Τρυφωνιδης Ευθύμιος και Τσακίρης Νικόλας αγωνίζονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγνατοποιηθει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από της 18-20 Οκτωβρίου. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.