Μποϊκοτάζ στην αγορά για τις 15 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή, ζητάει η Ένωση Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδος. «Στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα - 15 Μάρτη δεν ψωνίζουμε! Απαντάμε δυναμικά στην ακρίβεια και την αισχροκέρδεια με την πανελλαδική αποχή μας» όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ένωσης.
Επίσης αναφέρεται ότι αίτημα των καταναλωτών είναι οι άμεσες και ουσιαστικές λύσεις για την μείωση των τιμών των τροφίμων και των βασικών ειδών του νοικοκυριού, η αύξηση των ελέγχων και των κυρώσεων σε περιστατικά αισχροκέρδειας, η ουσιαστική στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών, η διαφάνεια στην ενημέρωση των καταναλωτών και η ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης με την αύξηση του μισθού και των συντάξεων.
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.