Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντίστροφη μέτρηση για τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ - Έως 20 Φεβρουαρίου η υποβολή του Ε9



Το αργότερο στις αρχές Μαρτίου θα έχουν αναρτηθεί τα εκκαθαριστικά σημειώματα του νέου ΕΝΦΙΑ.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ενημερώνει ότι για τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής του Ε9 είναι η 20η Φεβρουαρίου.

Με ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ ενημέρωσε σήμερα για τα ακόλουθα:

• Η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) έτους 2025 δεν θα είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου και μέχρι την ολοκλήρωση της έκδοσης – ανάρτησης των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού ΕΝΦΙΑ 2025 και το άνοιγμα των τροποποιητικών δηλώσεων ΕΝΦΙΑ 2025.

• Η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) έτους 2026 δεν θα είναι διαθέσιμη την  Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, μεταξύ 9:00 και 13:00.

• Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Περιουσιολογίου (όπως το Πιστοποιητικό ΕΝΦΙΑ, υποβολές δηλώσεων Ε9 ετών 2010-2024), θα είναι διαθέσιμες κανονικά, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.

Ο ΕΝΦΙΑ για το 2025 θα καταβληθεί σε 12 μηνιαίες δόσεις, με την πρώτη να πληρώνεται στο τέλος Μαρτίου 2025.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.