Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δήμαρχος Πέλλας στην τελετή ονοματοδοσίας της βιβλιοθήκης του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών σε ''Ιφιγένεια Μήτσκα''



Συγκίνηση στην τελετή ονοματοδοσίας της βιβλιοθήκης του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών σε "Ιφιγένεια Μήτσκα "- Παρών ο δήμαρχος Πέλλας

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η τελετή ονοματοδοσίας της βιβλιοθήκης του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών σε "Ιφιγένεια Μήτσκα " , στη μνήμη της μαθήτριας που χάθηκε πριν δύο χρόνια τόσο πρόωρα και τόσο άδικα στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. 

Στην τελετή παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Στάθης Φουντουκίδης, ο οποίος αφού συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για την πρωτοβουλία τους, επισήμανε: "Είναι συγκινητικές οι στιγμές και δεν χωράνε πολλά λόγια. Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να αποτίσουμε φόρο τιμής στη συμπολίτισσά μας, στην Ιφιγένεια, η οποία έφυγε άδικα από τη ζωή την οποία και δε θα ξεχάσουμε ποτέ". Στάθηκε δε στο μήνυμα ομόνοιας και αλληλεγγύης που έστειλαν οι διοργανωτές με αυτή την όμορφη, ξεχωριστή και συγκινητική εκδήλωση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Τέτοια σχολεία θέλουμε, με Μνήμη και Αισθήματα ".

Το Δήμαρχο Πέλλας συνόδευσαν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και συνεργάτες του.

Από το Γραφείο Τύπου






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.