Συμβολική μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας με 57 τρακτέρ στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών, θα πραγματοποιήσουν αύριο στην Κοζάνη οι αγρότες από την ΠΕ Κοζάνης, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή στους οικείους των θυμάτων και στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις της 28ης Φεβρουαρίου.
Οι αγρότες από την ΠΕ Κοζάνης, καλούν όλο τον αγροτικό κόσμο να συμμετάσχει στις συγκεντρώσεις, ενισχύοντας με την παρουσία του το παλλαϊκό αίτημα για διαφάνεια και απονομή δικαιοσύνης.
Η εκκίνηση της μηχανοκίνητης πορείας των αγροτών θα ξεκινήσει έξω από τα Κοίλα Κοζάνης και θα φτάσει μέχρι την κεντρική πλατεία της Κοζάνης.
Και εμείς στην Έδεσσα είχαμε πένθιμη πορεία με μετσκες....νταξει φτάνει το τερματίσατε χορτάσαμε παράδοση και υποκρισία που αύριο μετά το γλέντι θα βγείτε πρώτες μούρες στην πορεία
ΑπάντησηΔιαγραφήαμα έχεις απλήρωτο το ΕΦΚΑ κάνεις και μια πορεία είμαστε καλα.
ΑπάντησηΔιαγραφή