Μια ακόμη δωρεά του συλλόγου φίλων και ατόμων με αναπηρία Σκύδρας Συμβαδί-ζω προς την τοπική κοινωνία είναι γεγονός.
15 θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων κοσμούν από χθες τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Σκύδρας.
Τα ποδηλατοστάσια, συμπαγούς κατασκευής και υψηλής αντοχής, κόστισαν 360,00€ και το κόστος τους καλύφθηκε από έσοδα του πρόσφατου ετήσιου χορού του συλλόγου μας. Εσείς μας στηρίζετε, σε εσάς επιστρέφουμε με πράξεις την αγάπη σας.
Τα χρήματα που μας εμπιστεύεστε δεν κατευθύνονται μόνο προς τα άτομα με αναπηρία αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που πρέπει να έχουν ομαλή, ελεύθερη, οργανωμένη και σύγχρονη προσβασιμότητα. Έτσι αποφασίσαμε να δώσουμε χαρά στους μικρούς αθλητές που με τα ποδήλατα τους πηγαίνουν στις προπονήσεις τους. Οι μικροί που δείχνουν το δρόμο και σε εμάς τους μεγαλύτερους, δείχνουν της αξία του ποδηλάτου στην καθημερινότητα μας. Η Σκύδρα είναι κυρίως μια επίπεδη πόλη, με εξαίρεση την άνω Σκύδρα που εχει μια όχι και τόσο δύσκολη υψομετρική διαφορά. Μπορούμε να κάνουμε τις μετακινήσεις μας με το ποδήλατο με πολλά θετικά αποτελέσματα τοσο στην υγεία μας και το περιβάλλον, όσο και στο κυκλοφοριακό, ειδικά στο κέντρο.
Σας ευχαριστούμε λοιπόν θερμά που με τη στήριξη σας μας δίνετε τη δυνατότητα για τέτοιες παρεμβάσεις. Ευχαριστούμε και το Δήμο Σκύδρας και όλη τη Δημοτική Επιτροπή για την αποδοχή της δωρεάς και τη συνεργασία μας.
Ευχόμαστε μικροί και μεγάλοι να σεβαστούμε τον αστικό εξοπλισμό, και να αποφύγουμε βανδαλισμούς και κακές νοοτροπίες. Είμαστε από τη φύση μας αισιόδοξοι...!
Σύλλογος ''Συμβαδί-ζω''
0 comments:
Δημοσίευση σχολίου
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.