Ο Αρίστος Δοξιάδης παραιτήθηκε από την θέση του Υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας με ανάρτησή του στο Facebook το απόγευμα της Κυριακής (16/03/2025) καταγγέλοντας ανήθικο πόλεμο από την αντιπολίτευση.
Στην ανάρτησή του ο Αρίστος Δοξιάδης αναφέρει τα ακόλουθα: «Ο ανήθικος πόλεμος που εξαπέλυσε εναντίον μου η αντιπολίτευση, με ανυπόστατες επιθέσεις ήδη από την πρώτη μέρα της ορκωμοσίας μου στην κυβέρνηση, με προσγείωσε απότομα στη σκληρή πολιτική πραγματικότητα.
Σε όσους με κατηγόρησαν για την υπόθεση της εταιρίας ΑΠΟΛΛΩΝ απαντώ ότι έχω δικαστεί και αθωωθεί από ποινικό δικαστήριο το 2013, που με απάλλαξε ρητά από κάθε κατηγορία που σχετίζεται με όσα σήμερα μου καταλογίζει η αντιπολίτευση. Προσθέτω ότι από τη στιγμή που τελείωσε το δικαστήριο, δεν είχα καμία όχληση από καμία αρχή, παρόλο που άλλαξαν τόσες κυβερνήσεις. Συνεπώς άνθρακες ο θησαυρός.
Επειδή δεν θέλω να σπαταλήσω τη ζωή μου σε τέτοιες διαμάχες, αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του Υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας, τόσο για λόγους προσωπικής ηρεμίας όσο και για λόγους προστασίας της κυβέρνησης και του χαρτοφυλακίου που έχω αναλάβει από ένα κυνήγι μαγισσών.
Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό για την τιμητική του πρόταση για αυτό το χαρτοφυλάκιο που είναι τόσο σημαντικό για το μέλλον.
Λυπάμαι που η πολιτική τοξικότητα αποτρέπει τους ενεργούς πολίτες από το να συμβάλλουν στις συλλογικές προσπάθειες για την πρόοδο».
Σύμφωνα με πληροφορίες η παραίτηση του έγινε δεκτή.
14 Σχόλια
ολοι σας να παραιτηθητε, να τσακιστητε ! Φτανει πια, εχετε καταστρεψει τις ζωες μας, με την ακριβεια. και τηνδιαφθορα.Καταστρεφετε και τις ζωες των παιδιών μας
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε άντε στα τσακίδια, λαμόγιο που κατέστρεψαν την ζωή σου η οποία ήταν μέσα στα λέλουδα τις τελευταίες δεκαετίες. Με τις κομματικές,δογματικές ηλίθιες απόψεις σου.
ΔιαγραφήΣτα γίδια εσύ ρε κομματοσκυλο που γλύφεις το γλυφιντζουρι
ΔιαγραφήΣτα μούτρα σου ...γιαγκούλα.
ΔιαγραφήΕσυ των 10.10 πρεπει να εισαι βολεμενο κομματοσκυλο και στηριζεις ουρλιάζοντας την κυβερνηση της συμφορας ! 'Η εκτος δεν εχεις παιδια να σε νοιάζει.
Διαγραφή@ 9.20 Ρε χαραμοφάη προσπάθησες ποτέ να δουλέψεις;;;;Κάθε ευρώ ,το βγάζουμε με τον ιδρώτα μας. Σταματήστε το ξύσιμο λαμόγια του κερατά.
ΔιαγραφήΕσείς που τρώγεστε στην μαρμίτα είστε αλλά δεν σας φτάνουν και τρώγεστε λαμογια.εδω θα πληρωθούν όλα αργά ή γρήγορα.λιγδες
ΔιαγραφήΕξήγα ρε μεγάλε...τι θα πλερώσουμε και σε ποιον;
ΔιαγραφήΑπό το αγροτικής ανάπτυξης θα παραιτηθεί κάνεις άραγε, μπας και δούμε άσπρη μέρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜια χαρά στο αγροτικής ανάπτυξης. Κ ποιον θέλεις ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚάποιον που να γνωρίζει το αγροτικό πρόβλημα και όχι έναν που λέειιιίιιιιιιι ότι έχουμε πάρει το περιβόητο 20% κάτι που κάποιοι παρατρεχενοι του υφυπουργού το έχουν ξεχάσει
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε σεις αλήθεια εκείνη η απεργία των αγροτών τι έγινε τελικα; τους δώσανε σκύλο τροφή και πήγανε λουφαξανε;;;;;;;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια ρώτηστε τους αγρότες τι λόττο πήρανε για τις αποζημιώσεις πολλα φράγκα πάρα πολλά και ας πούλησαν την παραγωγή τους.
ΑπάντησηΔιαγραφήhttps://www.athensvoice.gr/epikairotita/politiki-oikonomia/894888/aristos-doxiadis-o-adikeimenikos-ehthros/
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.