Με 2 ομάδες για 8η χρονιά μαθητές του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών συμμετείχαν και πάλι στον τελικό διαγωνισμό του Young Business Talents. Από όλη την Ελλάδα πάνω από 700 ομάδες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό από διάφορα σχολεία, μόνο 75 ομάδες εταιρείες ,με 275 μαθητές Λυκείων έζησαν μία μοναδική βιωματική εμπειρία της ημερίδας του Τελικού ,καινοτόμου διαγωνισμού Young Business Talents που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο χώρο της αίθουσας Μελίνα Μερκούρη. Η πρόκριση στον τελικό ήταν ήδη μεγάλη επιτυχία!
Οι ομάδες που συμμετείχαν στον τελικό ήταν η ομάδα W_EQUAL με τους μαθητές Τσέκρελη Διονύσιο, Τσαβρανίδη Κωνσταντίνο , Παλάνη Ευανθία και Πετρίδου Ανατολή της Α΄ τάξης Λυκείου και η ομάδα GROWNWAVE με τους μαθητές Τριανταφυλίδη Αντώνη, Σκαρπο Λάμπρο, Κωνσταντινίδη Αναστάσιο και Πετρίδη Δημήτριο . Η καθοδήγηση των ομάδων έγινε από τον καθηγή Οικονομολόγο του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών κ. Ανδρονίκου Αντώνιο ΠΕ 80.
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.