Ένας ξεχωριστός επισκέπτης πέρασε χθες, Κυριακή των Βαΐων σαν... σίφουνας από το Χιονοδρομικό Κέντρο στο Καϊμακτσαλάν.
Ο λόγος για μια καφέ αρκούδα που αποτέλεσε μάλιστα έναν από τους τελευταίους επισκέπτες, καθώς μετά από 113 μέρες, γεμάτες χιόνι, βόλτες και ενέργεια, το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας Καϊμακτσαλάν ρίχνει αυλαία για φέτος τη Μεγάλη Τετάρτη 16/4.
Οι υπεύθυνοι του Χιονοδρομικού Κέντρου κατέγραψαν το πέρασμα της αρκούδας που δεν νοιάστηκε καθόλου για την παρουσία του κόσμου και πέρασε με φόρα μέσα από το πυκνό χιόνι, για να χαθεί αμέσως στην απεραντοσύνη του βουνού.
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.