Στο πλαίσιο της εκπόνησης μελέτης για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Κιλκίς προγραμματίζεται η πρώτη κοινή ενημερωτική συνάντηση των αναδόχων μελετητών της ‘’Σαμαράς και Συνεργάτες Α.Ε – Σύμβουλοι Μηχανικοί’’, ‘’Δίκτυο Α.Ε.’’ και ‘’Consortis’’, την Παρασκευή 9 Μαϊου και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.
Στη συνάντηση θα προσκληθούν να συμμετάσχουν αρμόδιοι σχετικά με το αντικείμενο υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και εμπλεκόμενοι φορείς όπως το ΤΕΕ, και ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κιλκίς.
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.